Wij hebben jouw mening nodig!

Organisaties streven naar de best mogelijke ervaring voor hun gebruikers en klanten. Om deze ambitie waar te maken, is diepgaand inzicht in hun behoeften, wensen en gedragingen van essentieel belang. APC helpt organisaties om deze waardevolle inzichten te verkrijgen door uitgebreide gebruikersonderzoeken. En hier kom jij in beeld!

Jouw deelname aan het onderzoek

Door deel te nemen aan ons onderzoek kun je jouw mening en feedback delen over een bepaald product, dienst of website. Hiermee draag je bij aan het verbeteren van de gebruikerservaring en help je organisaties beter in te spelen op de wensen en behoeften van hun doelgroep. 

Doe mee, maak impact en ontvang een mooie beloning! 

Natuurlijk wordt jouw deelname beloond. Je ontvangt een Bol.com tegoedbon ter waarde van €40,- voor 45 minuten van je tijd. Meld je nu aan en wie weet roepen wij jou op als respondent in ons eigen APC UX-lab!

Ter info: De eerstvolgende UX-testdag is woensdag 30 augustus. De test vindt plaats op ons kantoor: Transportweg 3 in Doetinchem. Kun je nou niet op woensdag 30 augustus, maar wil je je beschikbaar stellen voor een andere keer? Meld je dan alsnog aan via onderstaand formulier!

Ik meld mij aan als respondent

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten over ons werk? Lees onze cases!

Loading …