Data & analyseren

Data. Je wordt ermee om de oren geslagen. Data zijn overal. Opgeslagen via je telefoon, je computer en de slimme apparaten die je gebruikt. Online data geven bijvoorbeeld weer welke producten je gebruikt, welk nieuws je leest en welke films je bekijkt.

Analyse en gebruik van data is de levensader van marketing. Het geeft ons de inzichten die we nodig hebben om de juiste strategie op te bouwen.

Werkwijze

Werken met data & analytics klinkt geweldig! Waar beginnen we dan mee?

Ieder contactmoment van een persoon met je website of webshop creëert een datapunt. Door data van websitebezoekers en klanten te verzamelen en analyseren krijgen we waardevolle inzichten. Inzichten die ons en jou helpen bij het maken van strategische en tactische beslissingen. Zo geven data bijvoorbeeld antwoord op vragen als:

  • Hoe loyaal zijn je (webshop)klanten?
  • Hoe functioneert je sales funnel van lead tot order?
  • Welke producten zorgen voor de grootste kans op een herhaalaankoop?

Door de juiste data boven water te krijgen, kunnen wij dit soort vraagstukken omzetten naar actie. Bijvoorbeeld hoe we de conversies voor jouw website kunnen optimaliseren. Wel zo belangrijk!

Contact

Wil jij je data inzichtelijk hebben?

Heb je geen kijk op data, maar wil je ook al je data inzichtelijk hebben? Wij vertalen jouw data naar doen! Wij creëren krachtige actieplannen gebaseerd op data die bijdragen aan echte resultaten. Neem contact met ons op middels onderstaande button en dan bespreken wij de mogelijkheden samen!