Marketplaces

Marketplaces zijn E-commerce platformen waarop consumenten honderden producten vanuit verschillende aanbieders kunnen bekijken, vergelijken en kopen. Hier kunnen externe partijen hun producten aanbieden. Ook meeliften op het succes van grote platformen zonder dat je daarvoor hoeft te adverteren? Boost jouw verkoop door zichtbaarheid op marketplaces! Marketplaces kunnen een groot aandeel leveren aan jouw online omzetontwikkeling.

Zonder enige twijfel is de populairste marktplaats voor de Nederlandse online shopper Bol.com! Waarom zou je niet meeliften op hun succes? Met Amazon kan je juist personen bereiken uit de hele wereld, of juist uit specifieke landen of regio’s. Wat past nou bij jouw onderneming? Dat zoeken we graag voor je uit! 

Ons brein en emoties

Gaan wij voor jou extra verkopen stimuleren via marketplaces?

Ook de naamsbekendheid van jouw merk of product verhogen en extra verkopen stimuleren, zonder grote investeringen te doen? Laat ons je helpen! Wij kennen de ins en outs van de verschillende marketplaces en kunnen je een hoop hoofdpijn besparen. Met een sterke strategie en een geoptimaliseerde product feed zetten wij marketplaces succesvol in voor jouw onderneming! 

Diensten

Wat kunnen wij voor jou betekenen met marketplaces? 

  • Opstart om te gaan verkopen via Marketplaces: wij zorgen voor de juiste integraties en het uploaden van de productfeed
  • Het optimaliseren van productinformatie voor betere vindbaarheid en conversie optimalisatie
  • Adverteren binnen marketplaces

Contact

Keertje babbelen?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van marketplaces? Wij komen graag een keertje babbelen!