Frank Engelen nieuwe Algemeen Directeur APC Digitaal.

Frank Engelen – nieuwe algemeen directeur APC Digitaal

Frank Engelen is in januari 2024 gestart als nieuwe algemeen directeur van APC Digitaal. Daarmee volgt hij Jakomijn van Herpt op. Onder haar leiding heeft APC zich ontwikkeld tot een klantvriendelijk en gedreven digital marketing bureau. Wegens persoonlijke omstandigheden maakt Jakomijn plaats voor Frank.

Frank Engelen:

De lijntjes met Frans Huetink zijn na mijn vertrek bij PowerKraut altijd kort gebleven. Na een eerste gesprek was ik al overtuigd van de potentie van APC en haar klanten. Ik bedank Jakomijn voor het doorontwikkelen van APC en ik kijk ernaar uit om mijn opgedane kennis en ervaring te delen met ons topteam en fantastische klanten om samen gave resultaten te bereiken.”

Van online marketeer naar leidinggevende

In 2011 begon Frank zijn carrière aan bureauzijde als online marketeer bij PowerKraut. Na 5 jaar heeft hij de overstap gemaakt naar e-commerce marketing bureau Evoworks (nu Happy Horizon). Hier heeft Frank zich ontwikkeld tot leidinggevende, onder andere door een internationaal team van marketing specialisten neer te zetten. In zijn laatste rol was Frank actief aan klantzijde bij omnichannel fietsenwinkel Mantel waar hij een team aanstuurde van SEO-, SEA- en marketing automation specialisten. 

Frans Huetink:

Ik ken Frank al behoorlijk lang en we hebben altijd erg goed samen kunnen werken. Hij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van senior marketeer tot veelzijdig manager. Wij zien dit als de perfecte combinatie. Onze gemeenschappelijke passie is het heel erg goed willen doen (en zijn) voor klanten. Ik kijk ernaar uit om de volgende fase in te gaan met APC, voor onze collega’s en klanten. 

Kom bij ons op de koffie.

Beter kennismaken?

Ben je benieuwd welke impact Frank kan hebben op de online groei en strategie van jouw bedrijf? Of wil je Frank simpelweg beter leren kennen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Doetinchem!