Onze aanpak

APC is hét online marketing bureau in Oost Nederland. Onze aanpak en campagnes hebben altijd als doel een sterke groei in online omzet, leads of naamsbekendheid. Daarom bestaat APC alleen uit de allerbeste online specialisten.

Hoe ziet onze aanpak eruit?

1. Analyseer

We beginnen met jouw doelgroep! We brengen de klantreis van deze doelgroep in kaart. En geven ze een naam & gezicht. Als we de “persona’s” in kaart hebben gebracht, kunnen we de communicatie veel beter afstemmen. Ook meten we de huidige prestaties van alle ingezette online kanalen. Wat doe je nu allemaal op het gebied van online marketing? En hoe presteert dit?

2. Inspireer

Wat is het unieke verhaal? Waarom kiest de gebruiker voor jouw product of dienst? Wij maken het graag concreet. Als wij belemmeringen zien om de boodschap over te brengen, dan denken wij graag mee over rebranding, een nieuwe huisstijl en/of website. Daarnaast leveren we een perfecte briefing aan om deze rebranding op te pakken.

Het resultaat van 1 en 2 bepaalt de online marketing strategie en de planning.

3. Verkeer

De juiste gebruikers op het goede moment trekken naar de gekozen kanalen. Hoe, waar en wanneer gaan mensen op zoek? Door het antwoord op deze vraag te vinden, kunnen we relevant verkeer binnen halen op de juiste kanalen.

4. Converteer

Als we het relevante verkeer hebben binnengehaald, willen we deze natuurlijk laten converteren. Bijvoorbeeld; een aankoop laten doen, contact laten opnemen of laten inschrijven voor de nieuwsbrief. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat jouw doelstellingen worden behaald door mensen te laten converteren?

5. Optimaliseer

Liggen we op koers? Waar haken gebruikers af? Wat zijn de knelpunten zodat we deze kunnen verwijderen? Wij denken graag in kansen en nieuwe ideeën om de klantreis te optimaliseren.

6. Terugkeer

Hoe kunnen we geconverteerde gebruikers laten terugkomen? Hiervoor kunnen wij diverse online middelen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan e-mailmarketing of marketing automation. Wij weten jouw database aan klanten (heden, verleden, toekomst) op een gepersonaliseerde manier te bereiken om ze keer op keer terug te laten komen.

Resultaat vinden wij het allerbelangrijkst. De afgesproken doelstellingen zullen daarom altijd meetbaar zijn en voor iedereen inzichtelijk. Data en doelen zijn onze drijfveer en staan aan de basis van beslissingen die we nemen. Zo zetten we steeds weer dat stapje extra naar structurele groei.

Waarmee kunnen wij jou verder helpen?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze specialisten staan voor je klaar! Bel 0314 – 200 101 voor een kennismaking of neem contact met ons op via onderstaande button.