SEA

Google Partner

Gratis SEA audit

✓ Jarenlange expertise

Er zeker van zijn dat je gevonden wordt wanneer (potentiële) klanten op zoek zijn naar je bedrijf of product? Dan is adverteren op zoekwoord(en) met Google Ads de oplossing. Waar mensen ook naar op zoek zijn, velen starten bij Google. Met Google Ads betaal je alleen voor resultaat. En daar zijn we bij APC goed in: het behalen van resultaat. Met onze jarenlange expertise zorgen we ervoor dat jouw bedrijf gevonden wordt.

Of iemand nu zoekt via de computer of via de mobiele telefoon, met Google Ads ben jij aanwezig waar en wanneer mensen op zoek zijn naar jouw product. Wij weten hoe waardevol een goede advertentie op het juiste moment kan zijn. Met onze jarenlange ervaring helpen we je dat juiste moment vast te stellen. Hiermee zorgen we voor meer websitebezoeken, meer omzet in je shop, meer telefoontjes en het stimuleren van winkelbezoeken. En dat allemaal binnen jouw budget! 

Google Shopping

Google Shopping voor e-commerce? Zijn we gek op!

Heb je een webshop? Dan kun je ook direct (gratis) met je producten adverteren door middel van Google Shopping. Google Shopping is toegankelijk voor kleine en grote webshops. Google Shopping kan een belangrijk onderdeel zijn van je gehele e-commerce strategie. Om die e-commerce strategie zo goed mogelijk uit te rollen helpen we je ook graag met:

  • formulering van e-commerce strategie & business case;
  • digital marketing voor e-commerce, ROI- (winst-)gedreven;
  • selectie van e-commerce platform en implementatie (projectmanagement en consultancy);
  • e-commerce-optimalisatie (omzetgroei door optimalisatie van bestaande platformen) en;
  • interim e-commercemanagement / projectmanagement.

En helemaal mooi meegenomen: je kunt er ook gratis adverteren.

Diensten

Wat kunnen wij voor jou betekenen op het gebied van SEA?  

  • Responsive text ads (RSA’s) en dynamic search ads (DSA’s) 
  • Google Shopping en Microsoft Shopping
  • Display Advertising en Video Advertising

Bing Ads

Pionieren met Bing Ads?

Bing Ads loopt qua populariteit nog een stuk achter op Google Ads. Logisch, want Bing heeft ca. 7% marktaandeel vs. de 85% van Google. Maar dit betekent ook minder concurrentie wat betreft adverteren. En 7% lijkt misschien niet zoveel, we hebben het hier toch over miljarden zoekopdrachten! Hier liggen dus geweldige kansen! Gelukkig zijn wij ook heel goed in het opzetten en optimaliseren van jouw Bing advertenties!

Maximale inzet, maximaal resultaat

Wil je ook direct resultaat boeken met Google Ads? Wij zijn Google Premier Partner voor een reden. Met onze jarenlange ervaring weten wij Google Ads op de juiste manier voor jouw bedrijf in te zetten. Maximale inzet, maximaal resultaat. Overtuigd? Dan komen we graag bij je langs. Vinden we leuk!