SEO

Snel beginnen!

Gratis SEO audit

Jarenlange expertise

Wist je dat er in totaal zo’n 200+ factoren zijn die je plaats in de Google-resultaten kunnen beïnvloeden? 

De techniek van je website is super belangrijk. Is de website bijvoorbeeld:

 • bereikbaar;
 • snel genoeg;
 • veilig en;
 • is er een logische URL structuur?

De technische SEO is de fundering van een website. Je kunt nog zulke mooie SEO teksten schrijven, zonder een gezonde basis zal een website niet goed presteren. Wij helpen je graag bij het leggen van een goede basis. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van een uitgebreide SEO audit. Wat mist er allemaal en wat kan er beter op het gebied van technische SEO? Wij zoeken het voor je uit en verbeteren het!  Zo zorgen we voor een optimale plaats in de resultaten van zoekmachines.

Vervolgens moet je de website ook voorzien van sterke, SEO-vriendelijke content. Maar wat betekent dat? Iedere website heeft copy nodig met een eigen, unieke invalshoek. Maar hierbij moet ook rekening worden gehouden met zoekwoorden: hoe vaak gebruik je ze en waar zet je ze dan precies neer? Allemaal superbelangrijk om over na te denken als je wilt dat je website beter gevonden wordt. Of beter nog: laat ons erover nadenken! Wij kunnen sterke copy schrijven voor jouw website om de vindbaarheid te verbeteren.

Migratie

Je website aanpassen zonder daling in de zoekresultaten

Je website verhuizen of aanpassen is niet altijd even gemakkelijk. Wanneer je een website gaat aanpassen, is een migratieplan een belangrijk onderdeel om dit vlekkeloos te laten verlopen. Een migratieplan is maatwerk en niet voor iedere website hetzelfde. Wordt er flink getimmerd aan een nieuwe website? Of wordt de huidige website flink aangepast? Dan is een migratieplan erg belangrijk! Gelukkig weten onze specialisten precies waar ze op moeten letten, zoals:

 • de juiste redirects;
 • goede URL’s;
 • interne linkstructuur;
 • linkbuilding en;
 • content.

Pfiew! Lastig om het allemaal zelf te doen, maar met hulp van APC heb jij geen slapeloze nachten en ben je verzekerd van een succesvolle nieuwe website!

Diensten

Wat kunnen wij voor jou betekenen op het gebied van SEO? 

Wij stellen een SEO-strategie op die past bij jouw bedrijfsstrategie.

 • SEO-scan: wat is de huidige staat van de SEO van jouw domein? Wij brengen dit in kaart door middel van een grondige SEO-analyse. Denk hierbij aan een zoekwoordenonderzoek, een meta-analyse (analyse van achterliggende informatie van je pagina’s) en een concurrentie-analyse. En baseren hierop uiteraard een advies.
 • Uitvoering van SEO-advies. Geweldig, je SEO-situatie is in kaart gebracht. En nu? Geen paniek, wij voeren uiteraard ook het advies uit. Van het herschrijven van categoriepagina’s, meta-titels en beschrijvingen tot het opstellen van een backlink-plan. 
 • Volledige migratieplanning bij verhuizing van jouw domein, die wij uiteraard van a tot z begeleiden.

SEO uitbesteden?

Wil je ook beter ranken in de zoekmachines, maar weet je niet hoe dat moet? Of wil je graag weten hoe jouw website ervoor staat? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij jou verder!